Tot ce tine de Cafea si o carte: Set de 2 cani cu mesajul Buna dimineata -personalizate cu numele vostru

Set de 2 cani cu mesajul Buna dimineata -personalizate cu numele vostru

In fiecare dimineata de obicei se bea o cana de cafea, ceai sau cacao cu lapte.

 Si pentru ca e nevoie de cate o cana pentru aceasta ocazie langa micul dejun, azi venim cu o idee hazlie de cani funny. Este vorba despre 2 bucati de cani care vin in set cu mesajele Buna dimineata frumosule si frumoaso.

Si cel mai cool lucru este ca numele lui si al ei se pot personaliza. Adica in momentul in care faci comanda canilor scrii numele vostru si cand primesti coletul deja vei avea numele imprimat pe cana.

Este o idee perfecta de cadou pentru cupluri indiferent ca sunt la inceputul relatiei, sunt casatoriti de mult sau doar savureaza in fiecare dimineata cafeaua impreuna.

Acest set de cani personalizate se pot oferi cadou in urmatoarele cazuri: Zi de nastere, Aniversari, Ocazii speciale, Mutare impreuna sau in casa noua, 8 Martie, Valentine's day, Craciun etc.

Pe langa nume se mai pot personaliza texte pe fiecare cana la alegere.

Bea si tu cafeaua in cana cu mesajul Buna dimineata -comanda aici
Bea si tu cafeaua in cana cu mesajul
Buna dimineata -comanda aici
Cat costa si de unde pot cumpara cani personalizate ?

Acest set are pretul de aprox 49 lei. Se poate comanda online direct pe acest site cu cadouri personalizate.

 Cine si-a cumparat deja cani asemanatoare pentru servirea cafelei ? Va place ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole