Tot ce tine de Cafea si o carte: Cartea care te invata -Cum vorbesc pisicile

Cartea care te invata -Cum vorbesc pisicile

Ai pisici sau vrei sa adoptezi o pisica? Nu prea ii intelegi limbajul si comportamentul ? Uite aici o carte tradusa in limba romana care iti da cateva sfaturi utile despre cum comunica pisica.

Numele cartii este "Cum vorbesc pisicile" si este scrisa de autorii Aline Alexander Newman si Gary Weitzman. Face parte din Colectia de carti National Geographic.

A aparut in 2016, lansata prin Editura Litera si are 176 pagini. Poti afla aici informatii pretioase despre comportamentul pisicilor.
Cartea care te invata despre limbajul pisicilor
Cartea care te invata
despre limbajul pisicilor

Aceasta carte este un ghid practic pentru decodificarea limbajului pisicii.

 Te ajuta sa intelegi felul in care te priveste, ce vrea sa-ti transmita prin felul in care da din coada, cum iti miauna, tipa, vorbeste.

Poti afla de ce se catere mereu cat mai sus, ce inseamna cand iti arata burta, ce inseamna cand te musca si multe alte informatii despre pisici.

Poti citi sfaturi cum sa-ti dresezi pisica, cum sa o ingrijesti, sfaturi de la medicul veterinar, 100 de poze cu pisici, informatii amuzante si teste interactive cu pisici.

Cat costa si de unde se poate comanda ? Pretul cartii Cum vorbesc pisicile este de foarte mic.

 Se poate comanda online direct de la acest magazin online de carti.

Ce parere aveti de aceasta carte ? Va plac sfaturile primite ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole