Tot ce tine de Cafea si o carte: Carte pentru iubitorii de caini -Ghidul cainelui fericit

Carte pentru iubitorii de caini -Ghidul cainelui fericit

Carte pentru iubitorii de caini -Ghidul cainelui fericit
Azi in timpul orelor de lucru, cainele din vecini a facut un zgomot infernal. Da latra non-stop, de parca venea sfarsitul lumii.

 Am iesit sa vedem ce are, ce e atat de "important" de ne cere atentia!. O fi vreo pisica in nuc, sau dupa gard vreun arici, sau cine stie ce a vazut. Pana la urma s-a linistit dupa 2-3 etape de primit mancare de la noi.

Am zis hai sa vedem daca este o carte despre caini care ne invata sa comunicam mai usor si mai bine cu cainele. Sa nu latre doar de dragul de a latra si am gasit.
Comanda aceasta carte cu sfaturi despre caini  aici
Comanda aceasta carte
cu sfaturi despre caini
aici

E vorba despre "Ghidul cainelul fericit" din Colectia de carti National Geographic. Este o carte tradusa in limba romana. Autorul este Cesar Millan si ofera 98 de sfaturi si tehnici de baza cu si despre caini.

In aceasta carte poti invata lectii esentiale despre comportamentul instinctual la caini, principiile psihologiei canine, corectarea comportamentului inadecvat al cainelui, cum sa iti alegi cainele potrivit familiei tale, cum iti poti ajuta cainele sa se adapteze shimbarilor majore (mutare, schimbare locuinta, concediu, spatiu de joc, somn etc.)

Ce pret are si unde gasesc Ghidul cainelui fericit ? Cartea costa in jur de 31 de lei. Se poate comanda online direct la aceasta librarie online.

Ghidul are 280 de pagini, este o editie necartonata si a aparut in 2013.

Ce parere aveti de aceasta carte ? Va plac sfaturile primite ?

  Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision.

Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului.

 Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole