Tot ce tine de Cafea si o carte: Espressorul Nespresso -pregateste-ti cafeaua preferata cu doar o apasare de buton

Espressorul Nespresso -pregateste-ti cafeaua preferata cu doar o apasare de buton

Cand te trezesti de dimineata, vrei sa ai langa micul dejun o cafea de milioane ? Cu gust aromat, fin si perfect ca la un restaurant de lux ? Acum ai sansa sa iti prepari in cateva secunde o cafea delcisioasa cu aparatele de cafea Espressor Nespresso.

Elegante, moderne, ocupa putin loc in orice bucatarie/birou si poti avea mereu o cafea espresso sau lunga in cateva secunde.

Azi va prezentam 1 model de Espressoare Nespresso. Cel mai cautat si vizualitat espressor marca Nespresso.

Este vorba despre Espressorul Nespresso U Milk Pulse Cream Krups. Este cel mai nou model de aparat de cafea.  Cu o simpla apasare de buton ai la dispozitie prepararea unei cafele speciale cu adaos de lapte.
Cu acest aparat de cafea poti alege dintre 5 optiuni de cafea : Espresso (40ml), Ristretto (25ml), Lungo (110ml), cappucino, latte machiato.

Comanda si poti avea si tu acest aparat de cafea Nespresso U Milk acum
Comanda si poti avea si tu
acest aparat de cafea
Nespresso U Milk acum
Caracteristicile aparatului scrie urmatoarele informatii: are rezervor de apa detasabil de 800ml. preincalzirea rapida in 25 de secunde.

Recipientul de capsule de cafea este de 13 bucati. In momentul in care nu mai incap in recipient capsule de cafea, are un indicator electronic care te avertizeaza "container de capsule plin". Elimina automata a capsulelor uzate.

Are spumant pentru lapte cald sau rece. Tava de scurgere pliabila pentru paharul Latte Macchiato.
Detecteaza cand rezervorul de apa este gol.
Oprirea aparatului este automata dupa 9 minute (programabila)

In specificatiile tehnice scrie ca greutatea aparatului Nespresso U Milk Pulse Cream este de 4 kg. Dimensiunile aparatatului(LxlxA)cm:23,6x25,1x36,9cm. Modern si cu aspect placut.

Cat costa aparatele de cafea Nespresso ? Modelul Nespresso U Milk are pretul de aproximativ 1099 lei. De unde se poate cumpara online ?
Il poti achizitiona online direct de la acest site cu produse de cafea si aparate speciale esspressoare de calitate buna.

 Ati cumparat si savurat deja astfel de cafele preparate cu Espressorul Nespresso ? Va place ? Cat de bune si eficiente sunt espressoarele dupa parerea voastra ?  Merita banii investiti ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor

prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole