Tot ce tine de Cafea si o carte: Cani pentru cafea -modele care ne plac -idei de cadou

Cani pentru cafea -modele care ne plac -idei de cadou

Pentru azi am ales cateva modele de cana speciala in care se poate bea cafea. Recomandam aceste modele pentru ca ne plac. Se pot oferi cadou sau se pot cumpara pentru folosinta proprie.

1 - Set 2 cani pentru cafea marca Nuova R2 Italia.
Comanda acest set de cani pentru cafea
Set cana pentru cafea
Sunt din portelan, au un design dragut si sunt ideale pentru a sorbi din ele cafeau impreuna cu cineva.

Capacitatea canilor este de 320ml fiecare. Canile sunt ambalate fruos intr-0 cutie decorata, deci sunt perfecte pentru a fi oferite cadou.

Cat costa si de unde le pot cumpara ? Pretul este in jur de 69 de lei. Se pot achizitiona online de la acest magazin specializat pe articole de bucatarie si accesorii.


2- Set de 4 cesti pentru cafea cu inscriptii interesante. Setul este marca Nuova R2 Italia. Paharele au 80ml capacitate si sunt din portelan.

Set 4 cani pentru servirea cafelei
comanda de aici
In culorii vii si hazlii, sunt ambalate in cutie frumos decorata. Se pot oferii cadou pentru familie, colegi de birou, rude sau persoane care beau constant cafea.

Ce pret are acest set de cani pentru cafea si unde se gasesc, daca vreau sa le iau ? Pretul intregului set este in jur de 45 de lei. Se vinde online direct la acest shop online.

3- Set de 2 cani pentru cafeea It's cofee time - e timpul cafelei. Marca Nuova R2S.

Canile au design special cu tema de cafea, inscriptii in engleza. Capacitatea canilor este de 350ml fiecare. Canile sunt facute din portelan fin.

Ambalate frumos, sunt o idee buna pentru a fi oferite cadou unei persoane dragi cu care puteti savura impreuna o cafea sau un capucino impreuna.

Cumpara acum acest set ideal  pentru cafea ta zilnica
Cumpara acum acest set ideal
pentru cafea ta zilnica
Mesajele pe cana -With coffee everything it's possible si It's coffe time - Cu cafea totul e posibil, si e vremea servirii cafelei.

Cat costa si de unde se pot comanda ? Pretul setului este de 64 lei si se gaseste aici.

Va plac aceste cani pentru cafea, dupa parerea voastra sunt bune de dat cadou ?  Merita banii investiti ?

 Asteptam cu interes parerile si comentariile cititorilor, in casuta de comentarii de sub articole, pe paginile de social media (facebook, google plus, twitter) asociate blogului.

 Publicam toate comentariile decente, chiar daca au ceva de spus impotriva produselor
prezentate de noi in articole, sau impotriva celor enuntate de noi in textele articolelor.

Disclaimer: acest articol contine legaturi de afiliere prin care produsul prezentat poate fi achizitionat direct. Este posibil, ca in urma achizitei produsului, urmand legaturile de afiliere, editorii blogului sa primeasca un comision. Existenta legaturilor de afiliere nu a influentat in nici un fel obiectivitatea articolului. Recomandam produse care le-am testat, sau despre a caror corectitudine si utilitate ne-am convins cu certitudine, si credem ca pot fi de folos si cititorilor nostri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole