Tot ce tine de Cafea si o carte: Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi. part. I

Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi. part. I

Tu cum iti bei cafeaua ? Iata ce personalitate ai in felul in care consumi cafea zi de zi.

Stiai ca modul in care iti place sa bei cafeaua poate dezvalui ceva despre personalitatea ta ? Ei bine simplul mod de servire a unei cesti de cafea poate da informatii pretioase despre tine.
Cafea neagra simpla

- De exemplu daca bei cafeaua simpla fara zahar, fara lapte doar cafea neagra "amara", cercetatorii spun ca asta inseamna ca pentru tine a bea cafea mereu, este un obicei de rutina.
In momentul savurarii cafelei nu iti place sa vorbesti, nici cu persoanele din jur si nici la telefon.

 In aceste momente ai nevoie sa fii lasat in pace pana iti termini bautura magica, dupa care esti gta de orice. Iti place sa ai grija de lucrurile si relatiile pe care le ai si nu cauti sa inlocuiesti "relatii". Esti foarte strict, dar consecvent. Incerci mereu sa traiesti dupa propriile reguli.

Cafea cu crema de lapte si zahar
- Cafeaua bauta cu crema de lapte si zahar. Cei carora le place sa bea cafeaua in acest fel, se spune ca pun mare accent pe linistea de la mic dejun. Nu te deranjeaza sa iti bei cafeaua in timp ce esti pe drum spre lucru. In timp ce iti bei cafeaua, dai 2-3 telefoane, iti organizezi programul de lucru, eventual faci o lista de cumparaturi. Ai o personalitate multifunctionala, iti vine greu sa faci un singur lucru la un anumit timp. Esti o persoana dinamica careia ii place sa faca multe lucruri in acelasi timp.
Te reprezinta de obicei optimismul, gandirea pozitiva care isi atinge intodeauna telul impus.

Cafea cu spuma, lapte si zahar
- Cafeaua cu lapte, spuma si zahar. Tu nu doar traiesti, tie iti place sa savurezi viata in general. Nu bei cafeaua in acest fel doar pentru ca te energizeaza,
ci pentru ca iti place si te binedispune.

Esti o persoana agreabila, placuta, oamenilor le place sa te aiba in preajma. Vezi frumusetea si in lucrurile mici. Datorita acestui lucru pentru tine nu exista imposibilul.

 Esti o persoana energica, perseverenta si care iti atinge scopul propus. Pui mare pret pe relatiile umane si te intelegi perfect si cu animalele.

Oare au nimerit cercetatorii ? Voi ce spuneti se potriveste cu voi sau nu ?
Partea a II a  articolului o puteti citi aici....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

[Publicăm toate comentariile civilizate, singura cerinţă este decenţa în exprimare]

...

Cele mai citite articole